meliinab

پزشکی سلامتی

meliinab

پزشکی سلامتی

نحوه مصرف موثر آب پنیر و خواص آن

آب پنیر بعنوان یک ماده ی زائد در پنیرسازی به یک ماده ی باارزش تبدیل شده است. آب پنیر امروزه بدلیل مزایای تغذیه ای و عملکردی آن بطور گسترده در صنایع غذایی استفاده میشود. ما در این مطلب حاصل جدیدترین تحقیقات علمی و ثابت شده در این زمینه را برای شما توضیح می دهیم تا با خواص آب پنیر و نحوه صحیح مصرف آن آشنا شوید.

آب پنیر چیست؟
آب پنیر مایع آبکی است که پس از دلمه شدگی پروتئین کازئین در پنیرسازی باقی میماند. آب پنیر بیشتر حاوی لاکتوز و حدود 20 درصد پروتئین شیر است.


خواص کلی آن

دفع سنتی آب پنیر
در گذشته پنیرسازان آب پنیر را بعنوان یک ماده ی زائد میدانستند و به دنبال اقتصادی ترین راه برای دفع آن میگشتند. بطور کلی انها از یکی از 3 روش زیر برای تخلیه استفاده میکردند:

تخلیه به آبراهه ها
پاشیدن برروی زمینهای کشاورزی
فروش بعنوان تغذیه ی دام
مسائل زیست محیطی محدودیتهایی را برای دفع آب پنیر بهمراه داشت
دفع آب پنیر به آب راهه ها یا اسپری کردن آن روی مراتع جایی که رواناب ها به آبراهه ها میریختند موجب افزایش رشد گیاهان آبزی و BOD آب میشد. این برروی ماهی ها و سایر موجودات آبزی اثر میگذاشت. آب پنیر همچنین موجب کاهش دسترسی مواد مغذی درخاک میشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد